Wie

Carla de Waal

Carla heeft uitgebreide ervaring als management consultant, haar ervaring strekt zich uit over een breed veld van advies, coaching en training bij (non)profit organisaties, zoals banken, overheden en verzekeraars. Daarnaast zet ze zich middels tijd, sponsering en schenking in voor charitatieve organisaties, omdat ze vindt dat een iedereen recht heeft op zelfontplooiing.
Vanuit haar enthousiasme voor zeilen maakt ze binnen haar interventies gebruik van de ervaringen die ze als zeilster heeft opgedaan. Ze weet als geen ander dat deze sport altijd om weerbaarheid en wendbaarheid vraagt, waarbij zelfinzicht van grote toegevoegde is. Pas dan kan iemand bij veranderingen eigen verantwoordelijkheid nemen en vanuit ontspanning met iedere verandering omgaan.

Klanten ervaren Carla als nuchter en doelgericht. Ze stelt existentiële vragen en houdt mensen en organisaties middels actiegerichte interventies een spiegel voor. Met haar didactische, economische en gedragsdeskundige achtergrond

onderscheidt zij zich als allround partner om individuen en organisaties binnen de zakelijke wereld gezonder te laten functioneren en duurzamer te maken.

Carla combineert Oost en West in een overkoepelende visie op werk en leven. Naast haar Westerse opleidingen is ze gecertificeerd Heartmath® trainer, Shin Do docent (master), Vinjasa flow yoga docent, Reiki practitioner (tweede graad), EIK coach (Enneagram Integratiekunde Coach) en heeft ze zich verdiept in verschillende meditatiemethoden zoals Vipassana, Tibetaans Boedhisme (Rigpa) en Mindfulness.

You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore.

- Christopher Columbus

Carla de Waal
 
info*koerswijs.nl
06 1451 0983

Koerswijs &

Klanten, leerevents en individuen verdienen de allerbeste kwaliteit. Carla en Koerswijs werken o.a. samen met:

• The Next Level: Consulting, Training, Coaching, Consultancy, International Business
• So Social, bureau voor talent ontwikkeling gekoppeld aan vrijwilligerswerk
• VDS Training Consultants, trainingsbureau
• De Baak, trainingsbureau
• Meerdere zelfstandig werkende adviseurs, trainers en trainingsacteurs

Carla gaat net even dieper dan je zelf kan. Ze heeft een uitgelezen gevoel voor timing en een warme uitstraling. Je zou je team er zo aan toevertrouwen.