Leerevents

Leerevents

Leerevents

Koerswijs inspireert, stelt vragen, raakt én boeit met een combinatie van inhoudelijke boodschap, eigen (levens)ervaring en humor. Onderstaande sessies kenmerken zich altijd door motivatie en actie!
 
INSPIRATIESESSIES 
Korte of langere bijeenkomsten rondom een inhoudelijk thema.
 
TOWNHALLSESSIES 
Sessies waarbij meerdere afdelingen van een organisatie met elkaar aan de slag gaan rondom een verandervraagstuk. Doel: informatiefilter tijdens (veranderings)trajecten met hoge funfactor.
 
CABARETCOLLEGE 
College in de vorm van een cabaretvoorstelling. Een unieke* bijeenkomst, in te zetten bij een ontwikkeltraject, aftrap van een management event, klantendag, enzovoort.
Een uniek cabaretcollege
Een cabaretcollege wordt op zichzelf staand of als onderdeel/aftrap van een traject ingezet en rondom diverse thema’s opgebouwd. De gewenste inhoud is omlijst met zang, zelfspot, grappen en levenslessen, met als doel deelnemers te inspireren en blijvend te laten leren. Het leidt deelnemers op behapbare wijze
naar hun potentieel en stimuleert om buiten gebaande paden te denken en vooral ook doen!
Wat denk je van een ludiek college over: Het ontwikkelen van Lef? Leiderschapsprincipes? Je beste jaar ooit creëren? Je organisatie een impuls geven? Allemaal bedoeld om het individu en de organisatie te ontwikkelen en verrijken.